Termeni și condiții

Vizitarea, folosirea, sau si comandarea produselor/serviciilor vizualizate pe site-ul atelieruldenutritie.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document. S.C. ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. isi asuma dreptul de  a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.  Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

Accesul la site este permis oricarui client care poseda sau isi creeaza un cont.  ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul clientului la site si/sau la unele modalitati de plata acceptate, de a sterge sau restrictiona contul acestuia, in limitele legii, de a anula comenzi daca clientul nu a ridicat coletul trimis in baza unei comenzi sau daca datele oferite la inregistrarea contului sunt incomplete sau in orice caz in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe site, accesul si existenta contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel compania. 

Pentru a i se permite accesul la site, clientul va trebui sa accepte prevederile de mai jos. 

Clientul accepta faptul ca intre caracteristicile reale ale produsului si cele evidentiate prin imagini pot exista diferente usoare de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie, etc.
ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.ATELIERULDENUTRITIE.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.ATELIERULDENUTRITIE.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs. la adresa de email office(at )atelieruldenutritie.ro.

In cazul aparitiei lipsei neconformitatii in conditii normale de utilizare pe perioada duratei de acordare a garantiei comerciale cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului inlocuirea acestuia fara plata, cu exceptia situatiei in care vanzatorul este in imposibilitatea de a inlocui produsul in cauza cu un produs identic. In acest caz, vanzatorul se obliga sa returneze contravaloarea produsului printr-o modalitate convenita la momentul respectiv cu cumparatorul.

Inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii acestuia se va face în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, în scris, între vânzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vânzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Preturi si politici de vanzare

Produsele comercializate prin intermediul www.atelieruldenutritie.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv  ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora partial sau integral o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in lista de stocuri, chiar daca acesta este listat ca disponibil pe site.

Preturile prezentate sunt exprimate in LEI si includ TVA, ATELIERUL DE NUTRITIE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate fara o notificare prealabila.

Daca doriti sa completati o comanda plasata va rugam sa trimiteti un e-mail la mioara(at)atelieruldenutritie.ro cu numarul comenzii plasate, codul sau denumirea completa a produsului si cantitatea dorita.

In cazul in care ati achitat integral comanda si ATELIERUL DE NUTRITIE S.R.L.. nu are posibilitatea onorarii comenzii in termenele listate la rubrica INFORMATII LIVRARE, respectiv 24-48 ore, societatea se obliga sa ramburseze suma achitata in cel mult 7 zile de la data depasirii acestui termen. Prevederile de mai sus nu se aplica in cazul comenzilor expediate in termen de societate si nelivrate la timp de catre Posta Romana sau Curier, din diverse motive independente de noi (pierderi de colete, un volum mare de livrari, etc.).

Returnarea produselor

Clientul poate returna produsele achizitionate in baza unei comenzi pe site-ul www.atelieruldenutritie.ro in urmatoarele situatii: 

 - 1. Produsele au fost livrate gresit - Clientul este rugat sa anunte vanzatorul despre livrarea eronata a unor produse in termenul cel mai scurt posibil, dar nu mai mult de 15 zile de la data primirii produselor, pentru a evita riscul epuizarii produselor in cauza si, implicit, a imposibilitatii vanzatorului de a pune la dispozitia clientului aceste produse. Orice reclamatie primita dupa termenul de mai sus va fi considerata nula. Taxele de transport aferente returnarii produselor in cauza de catre client, inclusiv cele aferente livrarii ulterioare a produselor initial comandate si livrate eronat se vor suporta de catre ATELIERULDENUTRITIE S.R.L.

 - 2. Produsele prezinta defecte de fabricatie - Clientul este rugat sa anunte vanzatorul despre livrarea unor produse cu defect de fabricatie in termenul cel mai scurt posibil, dar nu mai mult de 15 zile de la data primirii produselor, pentru a evita riscul epuizarii produselor in cauza si, implicit, a imposibilitatii vanzatorului de a pune la dispozitia clientului aceste produse. Orice reclamatie primita dupa termenul de mai sus va fi considerata nula. Taxele de transport aferente returnarii produselor neconforme de catre client, respectiv a celor de livrare ulterioara a produselor conforme se suporta de catre ATELIERULDENUTRITIE S.R.L.

 - 3. Produsele platite si livrate partial sau nelivrate - Clientul este rugat sa anunte vanzatorul despre lipsa din colet unor produse platite in termenul cel mai scurt posibil, dar nu mai mult de 15 zile de la data primirii produselor, pentru a evita riscul epuizarii produselor in cauza si, implicit, a imposibilitatii vanzatorului de a pune la dispozitia clientului aceste produse. Orice reclamatie primita dupa termenul de mai sus va fi considerata nula. Taxele de transport aferente livrarii produselor platite si nelivrate se suporta de catre ATELIERULDENUTRITIE S.R.L.

- 4. Renuntarea la cumparare - Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile de a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

    4.1. Clientul se obliga sa notifice ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Pentru analizarea solicitarii de retur, clientul va completa si expedia catre adresa de e-mail mioara( at)@atelieruldenutritie.ro {formularul de retur}. 

     4.2. Clientului care a notificat ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. conform art. 4.1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar, ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. va considera cererea nefoncatalog/invalida si va refuza returul.

     4.3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate, cu conditia ca acestea sa fie in stare perfecta, adica sa nu prezinte urme de folosire, in maxim 14 zile de la data la care a fost informat de decizia de retragere din contract a consumatorului. ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. va rambursa contravaloarea produselor returnate folosind aceleasi aceleasi modalitati de plata folosite de consumator pentru tranzactia initiala.

     4.4. In cazul renuntarii la cumparare, NU SE ACCEPTA INLOCUIREA PRODUSELOR. Acest lucru este valabil si in cazul comenzilor plasate de clienti care ridica produsele comandate de la depozitul nostru. Contravaloarea produselor returnate se va achita pe loc, dupa verificarea prealabila a acestora (incadrare in termenul de 15 zile calendaristice pentru retur, verificare cantitativa si calitativa) fara a fi posibila inlocuirea produselor pentru care s-a renuntat la cumparare cu alte produse.

Renuntarea la cumparare in mod repetat poate fi considerata un abuz, ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. rezervandu-si dreptul de a refuza onorarea comenzilor.

Responsabilitati privind produsele

ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor / serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor fizice se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa cititi mai departe acest document, la capitolul corespunzator.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor/serviciilor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si ATELIERULDENUTRITIE S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre ATELIERULDENUTRITIE  S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor/serviciilor sau folosirea site-ului Atelieruldenutritie.ro.


Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.atelieruldenutritie.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.