Dispozitivele de protecție CMO (Oscilatoare Magnetice de Compensație)

In privința poluării electromagnetice, undele pulsate necesita o singura procedura: undele pulsate sa fie convertite in unde continue. Un CMO este un fel de convertor AC/DC la nivel magneto-biologic.
Atât de simplu si totuși atât de ignorat.

Istoricul unei descoperiri geniale: Oscilatorul Magnetic de Compensație

În anii 1990 existau dovezi solide ca radiațiile neionizante pulsate pot provoca unele afecțiuni utilizatorilor intensivi. Ca atare, un grup internațional de cercetători de prestigiu, medici, biofizicieni, ingineri, au hotărât sa ia doua inițiative:
- Sa informeze regulat guvernele despre implicațiile pe termen lung ale utilizării intensive si neadecvate ale tehnologiilor fără fir.
- Sa participe, ca alternativa de siguranță, la promovarea unei soluții viabile de protecție, cu o
validare științifică si biologica adecvata: Oscilatorul Magnetic de Compensație CMO.

Enumăr mai jos doar pe câțiva dintre ei:

1)
Prof.Dr. Vladimir Binhi, (Rusia) actualul director al Laboratorului de Biofizica electromagnetica al Academia de Științe din Moscova, este unul din cei mai importanți oameni de știință din domeniul Bio-electromagnetismului și al magnetobiologiei. Lucrarea sa Magnetobiologia, cu o prefață scrisa A.M. Prokhorov, Premiul Nobel in Fizică (1964), este unică până în prezent prin faptul că este dedicată în întregime domeniului magnetobiologiei.
In anii 91, când situația economică dezastroasă din Rusia nu mai putea aloca fonduri de cercetare, mulți cercetători ruși au plecat in Occident ca sa-si poată continua cercetările. Astfel, biofizicianul V. Bihni a creat împreună cu cercetătorul francez
Maurice Fillon laboratorul de cercetare in bioelectromagnetism Tecnolab. In acest laborator au conceput, testat biologic si perfecționat tehnologia oscilatoarelor magnetice de compensație CMO, intre 1991 si 2001. Au început cercetarea într-o echipa mica de 4 persoane, care apoi s-a extins, prin diverse colaborări, la peste 30 de cercetători.

2) Dr. Madeleine Bastide (Franța) a demonstrat in 1993 - in premiera - ca telefonul mobil creste cu 400% mortalitatea la embrionii de găină. Paralel cu aceste studii a testat si protecțiile CMO, iar eficacitatea obținută a fost: „Noi am constatat o restabilire integrală a dezvoltării embrionului de găină, gratie utilizării dispozitivelor de protecție CMO.”

 3)  Dr. Gerald J. Hyland, (Anglia) expert al parlamentului european in poluare EM 1995-2005, cu publicații pe tema in prestigioase reviste de specialitate precum The Lancet; a ținut conferințe si rapoarte de avertizare in parlamentul britanic, francez, european, etc. A fost cel care a denunțat de la bun început faptul ca indicele termic (SAR) este neadecvat pentru siguranța utilizatorului. A adus de asemenea la cunoștința publicului larg soluția adecvata de contracarare a undelor pulsate: Oscilatorul Magnetic de Compensație CMO. Citez din conferința ținută in Senatul Franței:Tehnologia CMO* trebuie considerată avangarda unei noi generații de tehnologii, căci reușește să obțină, de o manieră inedită si promițătoare, o protecție electromagnetică maximă.” (Memorandum prezentat în Senatul Franței 2001)

4) Dr. Med. Sc., Prof. Yuri Grigoriev, este președintele al Comitetului Național rus de Protecți împotriva Radiațiilor Neionizante, o autoritate științifică internațională, care a stabilit in Rusia norme de emisia a antenelor GSM de 7 de ori mai mici ca in Occident (6V/m). A confirmat efectul protector al dispozitivelor CMO in studiul CMO technology compensation of effect induced by non-ionizing radiation (NIR) from GSM cell phones during embryonic development in chickens”.
Este cunoscut pentru fraza sa celebra
: „Omul a învins Ciuma Neagră, dar a creat noi probleme: poluarea electromagnetica”.

5) Dr. Pr. Martin Blank este unul dintre veteranii coaliției științifice împotriva Electrosmogului, fiind si inițiatorul primului raport Bioinitiative din 2007Nemulțumit de inerția autorităților la nivel mondial fata de pericolul Electrosmogului, Dr. Martin Blank a lansat in 2015 împreună cu peste 200 de cercetători un apel către ONU si OMS, in care atrage atenția asupra efectului nociv al Electrosmogului asupra noastră si a generațiilor viitoare.
Cu același spirit combativ si pragmatic, Dr. Martin Blank a realizat in anul 2003 un studiu „peer review” care a confirmat remarcabila eficiență a dispozitivelor CMO in prevenirea cancerului.
 
6) Dr Marie-Claire Cammaerts 
este șef de lucrări la Facultatea de Medicină si Cercetător la Facultatea de Științe, in cadrul Universității Libere din Bruxelles,  cu 16 studii peer-review la activ.
In 2014, la cererea societății Comosystems, a repetat in vivo studiul sau „
Ants can be used as bio-indicators to reveal biological effects of electromagnetic waves from some wireless apparatus”.
Este vorba de  un studiu de testare a radiațiilor WiFi asupra societăților de furnici. Rezultatul obținut a determinat-o pe Dr Cammaerts sa afirme:        
 „
Recomand să vă procurați un dispozitiv de protecție care şi-a dovedit validitatea biologică
Lista completa a cercetătorilor implicați in proiectul CMO va sta la dispoziție aici.

Ca urmare a acestor recomandări de prestigiu, dispozitivele CMO au devenit cunoscute foarte repede la nivel internațional: Franța in
1991, Japonia in 1995, iar in 98 erau utilizate chiar de familiile prim-miniștrilor.

Astăzi, prestigioși specialiști si sportivi de top folosesc aceste protecții. Doar in Franța exista
250 de magazine (si alte nenumărate situri internet) unde sunt comercializate aceste dispozitive CMO.

 
Tehnologia CMO – Mod de
funcționare

Pentru cei care doresc sa continue cursa,  este necesara o scurta digresiune de biofizica. Jumătate din proteinele (enzime, hormoni) sunt metalo-proteine, adică sunt dependente de cuplajul unui ion metalic: calciu, fier, magneziu, zinc, etc...
Aici in stânga avem cuplajul fier/hemoglobina, cu 4 atomi de fier care co-participa la oxigenarea celulara. Artistic, este ca si cum ar valsa un purice (ionul Ca2+, Fe, etc) cu o caracatiță (proteina).

Altfel spus, acești ioni metalici sunt  precum un balerin care se învârte in jurul axei sale si in acelasi timp executa si o deplasare in 8 pe ringul de dans. Pentru fiecare ion (Fe++, Ca2+, Mg, etc) aceste rotații axiale si 8-uri au frecvente specifice ( Vezi imaginea de mai jos)

Fiecare ion are o frecventa specifica:
Modulația frecventei de rotație a ionului permite plierea sau deplierea unei proteinei (adică activ/pasiv)  așa cum modulațiile GSM permit transmiterea informației in timpul apelului.
Este ca si cum viteza de rotație a pământului (ionul) in sistemul solar (cavitatea proteinica) s-ar accelera sau diminua sub influenta GSM/ WiFi : consecințele meteorologice ar fi multiple si nefaste. Cele biologice la fel…

 

La nivelul acestor frecvente intervine dispozitivul CMO.
Fiecare CMO conține o
soluție lichida microcristalină, coloidala si structurata in domeniu de coerenta, care are capacitatea de a emite -prin rezonanta magnetica- un  semnal de compensare in jur de 150 fT (măsurabil prin SQUID), ce asigură principalilor ioni (Ca++, Mg, K, Fe, etc ) o funcționare pe frecventa si spinul corect in cuplajul metalo-enzimelor.
Pentru specialiști recomandam capitolul MECANISME DE INTERACŢIUNE A CÂMPULUI ELECTROMAGNETIC CU MEDIUL BIOLOGIC de la pagina 2 al acestui excelent si unic referat in limba romana, realizat de Ing. Anca Chita de la politehnica din Pitești.
Tehnologia CMO semnifica așadar Compensarea prin Oscilație Magnetică a unei perturbări a cuplajului ion-proteina.
Dar asta nu este o noutate: se cunoaște efectul terapiilor cu câmpuri magnetice pulsate PEMF (Pulsed Electro-Magnetic Fields), si sunt chiar
autorizate de FDA-ul american pentru tratarea cancerului tumoral. Mă întreb însă cum de nu face nimeni corelația intre PEMF si  CEMP (câmpuri electromagnetice pulsate WifI/GSM) . De fapt, in PEMF se utilizează pozitiv aceleași câmpuri magnetice care ne afectează negativ când palavragim la telefon, de o intensitate extrem de mica si bine ghidate.
Repet: un dispozitiv CMO convertește undele pulsate „AC” in unde continue „DC”. Este un „convertor magnetic de spin” !  

De unde preia CMO-ul energia necesara functionarii si cum o convertește el in energie de stabilizare ?
Simplu: transfer energetic prin rezonanta magnetica. In 2012 erau deja
studenții romani care descoperiseră si ei sistemul, iar studenții suedezi deja își încarcă bateriile la distanță.
In 2015, invenția anului in SUA s-a numit
Witricity : energia Electrosmogului a devenit atât de intensa in spațiul public încât vor sa o folosească la iluminat, la încărcat telefoane, mașini…”din aer » !
Cu un secol înainte, Tesla propusese deja conceptul, doar ca barza sosise cu 150 de ani prea devreme la părinții lui. Înainte de se gândi la bateriile gadgeturilor ar fi fost mai prevăzător sa ne gândim la un sistem care sa ne «încarce » chiar bateriile biologice ale propriului organism. La acest lucru s-au gândit cei de la CMO.

Cum poate un o energie mai joasa - emisia CMO - sa contracareze o energie de un milion de ori mai puternica, cea GSM / Wifi ?
Am spus mai sus ca, cuplajul ion/proteina se face pe principiul rezonantei intre
doua diapazoane, doar ca la nivel de rezonanta magnetica si nu acustica. Daca considerați Ionul de Ca2+ ca un diapazon, el va intra in rezonanta cu prioritate cu un alt semnal emis pe frecventa sa proprie (semnalul CMO) si nu cu o energie foarte înaltă (GSM), emisă pe o frecventa multipla. Cum se spune in armată: Funcția (timbrul / modulația armonica) bate gradul (nivelul de energie).
Iar avantajul CMO este ca transmite exact la nivelul si pe „timbrul armonic” al ionilor (co-factori enzimatici).
Mai simplu: cat timp mama cântă pruncului în surdină un cântec de leagăn, el nu se sperie de eventuale zgomote puternice. Daca nu aude însă vocea materna in surdina, se sperie din orice. Timbrul matern șușotit (slab ca intensitate)  contracarează deci zgomotelor străine mai puternice.

Prea simplu ca sa fie adevărat… Pentru specialiștii voi urca ștafeta la nivelul superior:  Au o explicația pe măsură in ultimele 5 minute pe care le-am atașat la sfârșitul acestei conferințe. Este vorba despre  conferința ținuta la Paris in 2014, intitulata „ Implicațiile fizicii cuantice in biologia viitorului” ținută de Prof Marc Henry .  Recomand de altfel vizionarea completa a conferinței…

La Facultatea de Fizica din Viena s-au propulsat (prin metoda celor doua fante) obiecte moleculare cu o masa de pana la 7kDa ( 800 atomi) si s-a observat formarea unor diagrame de interferenta.
Ori in celula, peste masa de 7kDa sunt doar ADN-ul si proteinele, deci restul elementelor (aminoacizi, molecule, ioni, etc) au caracteristici ondulatorii ! Aceasta înseamnă ca totul funcționează ondulatoriu in celula, iar biologia actuala observa la microscop doar clișee de moment ale proceselor metabolice si imaginile reale.

Cu ceva eforturi, anumite laboratoare pot obține si imaginile reale, dar aceste informații nu prea ajung in manualele curente ale studenților la medicina.
Dar daca activitatea intracelulara este ondulatorie (aptă de interferente) si nu doar corpusculara (biochimica), atunci se explica foarte limpede interdependența proceselor biologice cu ambientul

Poluare ambientala si de proximitate

Cei de la Comosystems au conceput doua linii de protecție:
1. pentru poluarea de proximitate: Calculator PC15,  telefon mp 24
2. Pentru poluarea ambientala: brățara JV21; discul Tr26 si Conul MF05

De ce aceasta partajare? Undele electromagnetice sunt aceleași dar distanta face diferența. Ex: un neon se aprinde de la alternatorul mașinii (cu motorul pornit) de la câțiva centimetri pana la 1m. Aceasta este poluarea de proximitate: telefonul si calculator, de care stăm lipiți ore in sir

Atomii din gazul neonului sunt însă excitați si la 50 de metri, nu însă atât cat sa se aprindă: in acel perimetru vorbim de poluarea ambientala.

In primul caz suntem afectați "energetic" (poluare de proximitate) prin efectul de rezonanta, in al doilea caz "informațional" (poluarea ambientala) prin mesajul stroboscopic purtat de modulațiile purtătoarei. O protecție nu poate fi setata sa acopere ambele situații in acelasi timp, datorita faptului ca modulațiile din câmpul de proximitate acoperă pe cele infinit mai slabe din câmpul ambiental. Este ca si cum ai vrea sa asculți in acelasi timp un megafon si un sonar de submarin ! Imposibil.
Din păcate foarte putini oameni înțeleg ca este necesara o protecție pe ambele perimetre: este bine ca protejezi creierul de radiațiile telefonului, dar in acelasi timp ești expus permanent la modulațiile antenei la 3000 de m care afectează in timp( precum picătură care găurește piatra in 10 ani) toate celulele organismului. Mai ales celulele embrionului uman care se divid exponențial si cu o viteza incredibila.
Ambele perimetre trebuie protejate simultan, si chiar daca asta înseamnă un efort financiar, acesta este oricum infim fata de costurile tragediilor pe care le evitam. Pana la urma, este prețul pe care-l plătim pe toate nivelurile pentru „confortul tehnologic” al modernității. Ideal este sa ne repliem spre un trai autonom si independent in sânul naturii, dar cați suntem dispuși sa facem acest pas ?

Jumătățile de măsură sunt păguboase: jumate de adevăr + jumate de adevăr nu fac un adevăr (dixit Tutea). La modul cel mai realist posibil, ținând cont de nivelul actual al Electrosmogului, toți utilizatori intensivi si categoriile de persoane sensibile (copii, femei însărcinate, EHS) ar trebui sa ia la cunoștință de existenta acestor „catalizatoare” ale Electrosmogului. Ca o vor face... asta este problema lor; a noastră a fost sa-i informam.

De la bun început am insistat asupra faptului ca protecția a unuia sau a doi parametri biologici nu este suficientă, așa cum plasa de țânțari la toate ferestrele nu-ti folosește daca ai spațiu sub ușă. In informatica este la fel: o unitate informatica poate fi atacat in zeci de moduri diferite si nu oricine are un orice antivirus scapă teafăr: depinde de antivirus si de cum este configurat, depinde unde si cat
navighezi in rețea, etc. Va asigur ca Hackingul informatic este foarte asemănător cu ce se întâmplă la nivel biologic...
Electrosmogul ne afectează pe multiple nivele, deci este logic ca un sistem de protecție sa fie testat pe toți parametri afectați. Care ar fi acești toți parametri ? Cei regăsiți in cea mai completa, științifică si independenta sursa bibliografica a Electrosmogului:
Bioinitiative.
-
http://www.bioinitiative.org/table-of-contents/  

Mai multe informații despre studiile stintifice de validare a CMO gasili la http://protectie-electromagnetica.ro/studii-validare-cmo/

Dispozitivele de protecție CMO (Oscilatoare Magnetice de Compensație)
Conceptul CMO...
Impactul fizicii cuantice in medicina viitorului
Marc Henry - Despre impactul fizicii cuantice in medicina viitorului...
Leave a comment

Please login or register to review